Boek

Dromen, fijne dromen, laten je meevoeren als op een golf in de zee. Geven je een gevoel van geluk en hoop, waarin je jezelf wilt verliezen. Niet willen loslaten, maar vasthouden. Bij het wakker worden, spatten deze gelukzalige momenten vaak als een luchtbel uiteen. Alsof het er niet was. Opgelost in het luchtledige. Hoe zou het zijn als deze luchtbel niet uiteenspat? Zodra je je ogen langzaam opent om wakker te worden, blijft de bel intact. Wordt sterker en sterker en overtuigt jou van zijn werkelijkheid. Dat je dat fantastische moment kunt meenemen in je dagelijkse leven.

Dit overkomt mij, ik heb ook zo’n droom. Die steeds meer gestalte krijgt en met me meegaat. Die sterker wordt en uiteindelijk onverwoestbaar is. Ik koester het als een warm bad.

Na diverse schrijfprojecten, o.a. het deelnemen aan verhalenbundels, schrijven als columniste bij Mijn Geheim, toneelrecensies voor het Noord-Hollands Dagblad, is het tijd voor mijn belangrijkste schrijfproject op dit moment. Een boek in dagboekvorm over emotie, diepgang en dankbaarheid. Schrijven is lijden. Door me kwetsbaar op te stellen en een stukje van mijn ziel in mijn verhalen te stoppen, hoop ik hiermee te kunnen raken en te inspireren.

BLAUW GRAS is zaterdag 17 november 2018 gelanceerd tijdens WERELDPREMATUURDAG.

BLAUW GRAS is verkrijgbaar in iedere (online) boekhandel en ook in onze webshop. KLIK HIER

Daarnaast werk ik in de schrijfgroep “BoekSchrijven” van SchrijvenInHoorn aan een roman die ik in 2019 hoop te lanceren. In de rubriek MIJN BOEK (links) houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn boekproject? Schrijf je via onderstaand formulier in voor mijn nieuwsbrief. Of volg mijn Facebookpagina: Elly Godijn

    Uw naam *

    Uw email *

    * verplichte velden