SchrijvenInHoorn

      Reacties uitgeschakeld voor SchrijvenInHoorn

In september 2012 zijn twee schrijfgroepen gestart, met als doel:

Samen schrijven, inspireren, leren, motiveren, redigeren en vooral veel schrijfplezier.

De bundels zijn 29 september 2013 gepubliceerd tijdens een feestelijke boekpresentatie in de theaterzaal van Wijkcentrum Kersenboogerd. Inmiddels is er ieder jaar een verhalenbundel gelanceerd en vanwege het vijfjarig bestaan, werken wij nu aan een tweeluik: STILTE/STORM. Een schrijfgroep met een mix van oude en nieuwe bekenden.

De schrijfgroep werkt aan verhalen die in een bepaald thema wordt geschreven, welke aan het eind van het proces gebundeld worden uitgegeven. De groep bestaat uit maximaal twaalf personen, zodat we kunnen groeien tot een hechte club. Thuis werken we aan de verhalen, op ons eigen tempo. Tijdens de avonden delen we onze inbreng, bespreken deze met elkaar en geven elkaar feedback. Positief, opbouwend en met respect voor elkaars schrijfstijl. Vanuit de feedback ga je verder met je verhaal, net zo lang totdat deze voor jou af is. Als groep wordt er bepaald of een verhaal in aanmerking komt voor de bundel. Immers iedereen moet 100% achter zijn bundel staan. Het motto is inspireren en van elkaar leren.

In 2018 start er ook een schrijfgroep “Verhalenbundel” in Zwolle.

Naast de schrijfgroep “Verhalenbundel” hebben we ook de schrijfgroep “BoekSchrijven”, iedere deelnemer werkt in deze groep aan zijn/haar boek.

Voor meer informatie: www.schrijveninhoorn.nl of www.schrijveninzwolle.nl

Of meld je met onderstaand contactformulier aan voor de nieuwsbrief van SchrijvenInHoorn, voor alle laatste nieuwtjes.

    Uw naam *

    Uw email *

    * verplichte velden