Categorie: Columns

Juni 2014

Terug De tweepersoons schommelstoel in de tuin wiegt ons zachtjes heen en weer. In ons gezichtsveld een meisje met witte haartjes, die dansen op de wind. Ze doet een dappere… Lees verder »

Mei 2014

Niet mijn dag? 07.00 uur Maandagochtend. Het irritante, zoemende geluid van de wekker galmt door de slaapkamer. Vandaag is de dag, waar maanden op is gewacht. Het antwoord op de… Lees verder »

Februari 2014

Jouwverhaal.nl Adrenaline raast met een grote snelheid door mijn lijf. Mijn inzending van Jouwverhaal.nl is nu officieel het universum in. Is het mijn kans om door te breken? Daar heb… Lees verder »

Januari 2014

De schommel Hoger, steeds hoger. De wind streelt liefkozend mijn wangen. Wanneer ik naar voren ga, laat ik me iets achterover hangen waardoor mijn steile, kastanjebruine haren achter mij aanzwieren… Lees verder »

November 2013

Blauw Blauw is een kleur waar ik niet veel mee heb. Het is naar mijn idee een vrij koele, saaie kleur. Ik laat me bij voorkeur omringen door groen, paars… Lees verder »

Oktober 2013

De ‘Marathon’ Westfries Gasthuis loopt voor stichting Stofwisselkracht op zondag zes oktober jl. Per jaar krijgen achthonderd kinderen de diagnose stofwisselingsziekte en dan begint hun zware strijd. Hoorn loopt voor… Lees verder »

Mei 2013

Afscheid Afscheid nemen is er in vele vormen. Vandaag staat voor mij in het teken van afscheid nemen van een fase. Een stap verder nemen en het oude, vertrouwde achter… Lees verder »

Januari 2013

Een ongeschreven vers jaar Een ongeschreven jaar ligt voor mijn voeten. De blanco pagina’s schreeuwen om nieuwe regels, die samen een nieuw verhaal vormen. Mijn verhaal. Ik wacht verwachtingsvol af… Lees verder »

December 2012

Is schrijven lijden? Schrijven, waarom doe ik dat? Waarom zet ik mijn diepste zielenroerselen op het papier? Vaak vraag ik me dat af. Voor mij is schrijven een passie die… Lees verder »

November 2012

Murphy & ik Mijn hele leven heb ik een vriend. Murphy. Waar ik ben, daar is Murphy. Samen met mij bewandelt hij mijn levenspad. Murphy & ik; vrienden voor het… Lees verder »